ADANA / SARIÇAM - Kızılkaş Şehit Metehan Şahbaz Ortaokulu

Faruk ÖZ - Sosyal Bilgiler Öğretmeni

Adana İli Sarıçam İlçesi Kızılkaş Köyü Doğumludur. Kızılkaş Köyü İlkokulu´ndan Mezun Olduktan Sonra Ortaokul ve Lise Eğitimlerini Adana Merkezde Tamamlamıştır. 1998 Yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden Mezun Olmuştur. Kahramanmaraş İli Elbistan İlçesindeki Çeşitli Okullarda Görev Yaptıktan Sonra 2003 Yılında Kızılkaş İlköğretim Okulu´na Sosyal Bilgiler Öğretmeni Olarak Atanmıştır. 2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılında Okul Müdür İskender ŞAHİN´in Teklifi ve Adana Valiliği Onayı İle Okulumuza Müdür Yardımcısı Olarak Görevlendirilmiştir. Sivil Savunma, Toplam Kalite Yönetimi, Afet ve Acil Durum Uygulama vb. Çeşitli Eğitim Konularında Kurs Katılım Belgeleri Sahibidir. Evli ve 2 Çocuk Babasıdır. Halen Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni ve Müdür Yardımcısıdır.